Inschrijven Gazontips
U bent ingeschreven voor onze GazonTips!
"De enige nieuwsbrief waar ik écht wat aan heb!" Dit soort reacties krijgen we op onze maandelijkse gazontips.
U heeft geldig e-mail adres ingevoerd.

Zelf graszoden leggen | Lageman graszoden

Graszoden en grasmatten

Prachtige grasmat met hond die er overheen loopt.

Met onze graszoden is het mogelijk om een prachtige groene grasmat aan te leggen. Met graszoden zorgt u ervoor dat u snel en relatief makkelijk de beschikking heeft over een natuurlijke gezonde grasmat. Alternatieven zijn het zaaien van graszaad, kunstgras of nep grasmatten. Nu zijn wij natuurlijk niet volledige objectief, maar naar onze mening kan […]

Is zelf graszoden leggen moeilijk?

Zelf graszoden leggen

Om zelf graszoden te leggen, heeft u niet persé groene vingers nodig. Wel goed gereedschap, wat spierkracht en een middagje tijd.

Kunstgras of graszoden

Kunstgras of graszoden aanleggen

Voor veel mensen gaat er niets boven de geur van vers gemaaid gras. De ware natuurliefhebber gaat voor natuurlijk gras in de tuin. Toch kiest een groeiend aantal mensen voor het gemak van kunstgras. Maar wat zijn de verschillen en waar moet je op letten?

Hoe oude graszoden verwijderen?

Graszoden verwijderen of vervangen

Is uw oude gras aan vervanging toe? Voor de aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om eerst uw oude graszoden te verwijderen. Geen moeilijke klus maar wel een die goed moet worden gedaan. Hoe pak je het aan?

Video’s graszoden aanleggen

gazon aanleggen

Video: Zelf graszoden leggen Een handige video die u in 5 stappen (4 minuten) laat zien hoe u zelf grasmatten aanlegt.

Graszoden leggen in 5 stappen

grasrollen-leggen

Zelf doen, of is graszoden laten aanleggen toch slimmer? Lageman Graszoden geeft u de keuze. Bij ons kunt u graszoden online kopen en zelf ophalen, laten bezorgen en door ons graszoden leggen. Zelf graszoden & grasmatten leggen Heeft u groene vingers, beschikking over het juiste tuingereedschap en heeft u het ervoor over de hele zaterdag […]

Graszoden leggen of gras zaaien?

Voor lentekriebels is het misschien nog wat vroeg, maar het kan geen kwaad om al eens na te denken over uw gazon.

Speelgras, siergras of schaduwgras in de tuin?

Gefeliciteerd, u heeft gekozen voor graszoden of gras zaaien. Dan heeft u de eerste stap gezet op weg naar een prachtig groen gazon. Nu nog bepalen welk gras er in de tuin moet komen. Moet er bijvoorbeeld gespeeld kunnen worden in de tuin, dan heeft u ander gras nodig dan wanneer u een schaduwrijke tuin heeft. De meest gangbare grassoorten op een rij.

1

Onderwerpen

Voorjaarsbemesting

Nu online eenvoudig bestellen

Voorjaarsbemesting

Uw grasmat heeft net de winter achter de rug. Om goed te herstellen, heeft het de juiste voedingstoffen nodig. Deze organische gazonmest speciaal voor het voorjaar heeft ze!

Gazon < 100 m²

Gazon > 100 m²

Gratis GazonTips

Meldt u aan voor onze GazonTips. En ontvang 8x per jaar de beste seizoentips om uw gazon te onderhouden.