Inschrijven Gazontips
U bent ingeschreven voor onze GazonTips!
"De enige nieuwsbrief waar ik écht wat aan heb!" Dit soort reacties krijgen we op onze maandelijkse gazontips.
U heeft geldig e-mail adres ingevoerd.

Graszoden leggen in Eindhoven

Woon je in Eindhoven en wil je je tuin een compleet nieuwe uitstraling geven? Ga dan voor een mooi gazon met graszoden! Steeds meer mensen kiezen voor een tuininrichting op basis van graszoden, en dat heeft verschillende redenen. Waarom zou je graszoden moeten laten leggen in je tuin en waarom is de service van een specialist de moeite waard? Wij vertellen je alles wat je moet weten over graszoden!

Graszoden prijzen in Eindhoven

Wil je direct berekenen wat Graszoden voor jouw situatie gaan kosten? Graszoden zijn al verkrijgbaar vanaf € 2,95 m². Lageman Graszoden levert de graszoden in Eindhoven gewoon bij u thuis, vaak al binnen 1 werkdag.

Soort zodenPrijs
Speelgazon Graszoden€ 2,95 / m²
Premium Speelgazon Graszoden€ 3,15 / m²
Aanleg van graszoden in Eindhoven

“Snelle levering, Mooi gras. Dag van te voren krijg je een tijdsvak door per mail wanneer je bestelling bezorgd wordt. Op de dag van bezorging wordt je gebeld welke tijd ze precies komen. Legtips per mail.”

Vos uit Eindhoven

Waarom kiezen voor graszoden in Eindhoven?

Een van de belangrijkste factoren waar je rekening mee moet houden bij het aanleggen van een nieuw gazon is het type ondergrond. In Eindhoven krijgen veel mensen op dat vlak te maken met een obstakel, doordat de ondergrond veelal zanderig is. Dat maakt het niet eenvoudig om een gazon aan te leggen, laat staan één dat er mooi uitziet en lang meegaat!

Graszoden vormen de oplossing, zeker als je deze op professionele wijze laat leggen. Graszoden zijn kleine stukken of fragmenten gras, die gestructureerd naast en tegen elkaar gelegd kunnen worden. Lageman Graszoden werkt met de juiste teelaarde en aanlegbemesting om graszoden goed te laten hechten op een zanderige ondergrond. Het resultaat is een gazon dat er verzorgd en effen uitziet – ook op de zanderige bodem in Eindhoven en regio!

Je graszoden op professionele wijze laten leggen en onderhouden

Als je in Eindhoven het beste uit je nieuwe gazon wilt halen, dan kan het helpen het aanleggen door een professional te laten doen. Het leggen van graszoden is in de basis niet heel lastig, maar het komt wel het een en ander bij kijken. Zo moet de juiste oppervlakte berekend worden, moet men de juiste en kwalitatieve graszoden hebben en moet de ondergrond zo voorbereid worden dat de zoden lang meegaan.

Het voordeel van graszoden op professionele wijze laten leggen, is dat je meteen van een mooie tuin kunt genieten. Dit in tegenstelling tot het zaaien van gras, waarbij je nog een lange tijd moet wachten voor je tuin er gezellig groen uitziet. Op zich is het uitrollen of leggen van graszoden geen ingewikkelde opdracht, maar toch zijn de precisie, de kennis én ervaring van een specialist waardevol om het werk optimaal uit te voeren.

Het onderhoud van graszoden: essentieel voor een tuin die mooi blijft!

Het aanleggen van een tuin op basis van graszoden of grasmatten is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat die tuin ook mooi blijft? Hiervoor is regelmatig onderhoud nodig. Wij bieden via onze blogs een bron van kennis aan zodat u ook zelf dit onderhoud goed kan uitvoeren. Door uzelf in te schrijven op onze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van de meest actuele gazontips. Zo weet u precies wat er moet gebeuren om de graszoden langer mee te laten gaan en een mooie groene kleur te laten behouden.

Vers aangelegd gazon

Net na het leggen mogen graszoden niet al te veel worden betreden, maar moeten ze wel regelmatig worden besproeid. Enkel op die manier krijgen ze de kans om goed te groeien, zodat je binnen de kortste keren een prachtig gazon hebt. Dankzij goed onderhoud wordt het gazon optimaal gevoed en beschermd. Het onderhoud is o.a. afhankelijk van het seizoen en de temperatuur buiten. Bij heel droog weer moet er bijvoorbeeld meer worden gesproeid, terwijl de onderhoudsvereisten tijdens de winter helemaal anders zijn.

Graszoden leggen is in elk geval een goede manier om je tuin en terras een verzorgde natuurlijke look te geven. Wil je goede graszoden kopen, vertrouw dan op de kwaliteit van Lageman Graszoden.