Inschrijven Gazontips
U bent ingeschreven voor onze GazonTips!
"De enige nieuwsbrief waar ik écht wat aan heb!" Dit soort reacties krijgen we op onze maandelijkse gazontips.
U heeft geldig e-mail adres ingevoerd.
Lageman Graszoden is door 3605 mensen beoordeeld met gemiddeld een 8.7 van de

Referenties

3605 Thuiswinkel Waarborg reviews
8,7

Deze klanten gingen u voor!

Ontdek de beoordelingen over onze graszoden en service.
De beoordelingen zijn van echte klanten en verzameld met Thuiswinkel Waarborg Reviews. Lageman Graszoden is door 3605 mensen beoordeeld met een gemiddelde van een 8,7.

9,0

Graszoden Deurningen

Gerben - 05-06-2022


“Er netjes geleverd op ee pallet. gras was duidelijk net gesneden, nog nat. 's middags begonnen met leggen Ligt er mooi in.”

Deurningen
9,0

Graszoden Coevorden

Henk - 05-06-2022


“Zeer tevreden”

10

Graszoden Gasselte

Niké - 05-06-2022


“Wij hadden graszoden besteld voor de voortui om af te halen op zaterdag. Tot onze grote verrassing lagen de graszoden vrijdag al op de oprit! Telefonisch zijn we voorzien van goed advies over het bemesten, sproeien en maaien, dus dat moet helemaal goed gaan komen. Dit was voor ons niet de eerste keer dat we hier graszoden hebben besteld, de zoden in de achtertuin komen hier ook vandaan en doen het supergoed! Wij zijn zeer tevreden!”

4,0

Graszoden Amsterdam

Astrid - 02-06-2022


“1,5 uur te laat geleverd terwijl we € 30,- hadden betaald voor een aflever tijdslot tussen 8-13 uur. Onze mensen die het gras gingen leggen stonden te wachten. Het lijkt mij normaal dat die € 30,- wordt teruggestort. Nog niets gehoord.
De kwaliteit van het gras is overigens goed.
Het gaat hier dus meer om de organisatie en service.”

Lageman Graszoden

Beste Astrid,

Deze terugbetaling is aan mijn aandacht ontsnapt. Inmiddels is het in orde gemaakt.
Over het algemeen gaat het leveren zoals gepland, dat het bij u vertraging heeft opgelopen is vervelend. Excuses daarvoor. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit.

Veel plezier met het nieuwe gras!

Met vriendelijke groet,
Team Graszodengelegd.nl
6,0

Graszoden Den bosch

Will - 02-06-2022


“Nadat ik de zoden had gelegd was er kleurverschil en structuur van het gras. Volgens mij zijn de zoden niet van eenzelfde soort. Ik wil graag een reactie hierop wat er hier aan gedaan wordt”

Den bosch

Lageman Graszoden

Beste Will,

De graszoden die bij u geleverd zijn, komen van hetzelfde perceel. Een verklaring zou kunnen zijn, dat het onmogelijk is om het gras allemaal evenveel water te geven i.v.m. de grootte van de velden, dit kan de kleur beïnvloeden.
Het is goed om het gras binnen 6 weken na de aanleg opnieuw te bemesten. Als u Myco gazon van het merk Ecostyle neemt en u dit royaal strooit, dan kleurt het gras snel groen en wordt ook het bodemleven gestimuleerd. Na een paar keer maaien zal er al verbetering zichtbaar zijn.

Met vriendelijke groet,
Team Graszodengelegd.nl
8,0

Graszoden Bussum

Marten - 26-05-2022


“Goed, keurig op tijd geleverd.”

10

Graszoden Almere

Fanny - 24-05-2022


“Vlot geregeld”

1,0

Graszoden Zwolle

Marloes van den Brink - 24-05-2022


“De dag dat de zoden geleverd zou worden kregen wij pas te horen (na zelf contact opnemen) dat de zoden niet geleverd konden worden. Dat dit door weersomstandigheden kan gebeuren snap ik, maar dat er geen contact over wordt opgenomen is natuurlijk vreemd. Voor niets een dag vrij genomen en zitten wachten.
Toen het gras uiteindelijk twee weken later heleverd was zag het er wel goed uit. Na drie weken begonnen er allemaal bruine dode plekken in te komen. We hebben verschillende malen via mail en telefoon hier contact over proberen op te nemen en steeds wordt er weer beloofd dat er naar gekeken wordt en er een reactie zal komen, maar helaas…
Nee ik zou hier zeker niet weer ons gras kopen en ook niemand aanraden hier iets te bestellen.”

10

Graszoden Surhuisterveen

Helena de Haan - 21-05-2022


“Mooi gras, snel geleverd.”

Surhuisterveen
9,0

Graszoden Roosendaal

J.P.W. van van Kelle - 20-05-2022


“prima”

10

Graszoden Nijbeets

Hans - 11-05-2022


“Goede zoden”