Inschrijven Gazontips
U bent ingeschreven voor onze GazonTips!
"De enige nieuwsbrief waar ik écht wat aan heb!" Dit soort reacties krijgen we op onze maandelijkse gazontips.
U heeft geldig e-mail adres ingevoerd.

Graszoden laten leggen

Graszoden laten leggen door Lageman Graszoden

Wij leggen enkel graszoden van de hoogste kwaliteit. De hoge kwaliteit van onze graszoden waarborgen wij door enkel verse graszoden te gebruiken. Dit doen wij door de zoden rechtstreeks van het land te halen. Dit gebeurd maximaal 24 uur voordat we deze bij u komen leggen. Vervolgens worden de graszoden dagvers gesneden. Dit betekend dat we op het moment van aanleggen beschikking hebben over zeer verse zoden.

Wanneer u uw graszoden door ons aan laat leggen kunnen wij dat op afspraak doen. Bij het bezorgen van de graszoden gaan wij dan direct aan de slag om de zoden in uw tuin te leggen.

Wilt u ook profiteren van dagverse én voordelige graszoden kopen, die ook nog eens snel aangelegd worden? Koop de graszoden van uw keuze dan direct via onze website, of bekijk de video over Lageman graszoden hieronder voor meer informatie!

Waarom graszoden bestellen bij Lageman Graszoden?

 • Levering in heel NL (+ Track & Trace)
 • Wij leggen graszoden in heel NL
 • Tips voor het onderhoud van uw gazon
 • 6 maanden AangroeiGarantie

Lageman graszoden

Prijzen losse graszoden

Via de rekenmodule op de homepage kan u eenvoudig berekenen wat het aanleggen van uw gazon kost. Heeft u een groter gazon, dan kunnen we een offerte voor u uitbrengen.

Tevens is het mogelijk om graszoden zonder aanleg bij ons te kopen. De kosten en verschillen tussen de type zoden vindt u in onderstaand overzicht.

Premium Speelgazon
€ 3,15
per m2
Standaard Speelgazon
€ 2,95
per m²
Van het Premium Speelgazon is de structuur dichter dan van gewone zoden. Deze zoden kunnen beter tegen drogere periodes en schaduwrijke plekken. Dit is onze mooiste en sterkste kwaliteit – de beste keuze als u kinderen heeft. Standaard Speelgazon kan tegen een stootje, en deze graszoden zijn mooi donker groen van kleur. Dus kinderen kunnen er op spelen.
Eigenschappen:

 • Aanlegmaat: 40 cm x 250 cm en ca. 2,0 cm dik
 • Minimaal 14 maanden oud
 • Makkelijker te leggen en minder aanlegnaden

Eigenschappen:

 • Aanlegmaat: 40 cm x 250 cm en ca. 2,0 cm dik
 • Minimaal 12 maanden oud

Prijzen per 1 januari 2024 en incl. btw

Door ons aangelegde gazons

Betalingsmogelijkheden bij aanleg

 • Contant. Bij oplevering van het gras en de werkzaamheden
 • PIN. Bij oplevering van het gras en de werkzaamheden

Veelgestelde vragen over onze aanlegservice

Welke werkzaamheden doet Lageman Graszoden bij het laten aanleggen van mijn gazon?

Als u uw gazon laat aanleggen door Lageman Graszoden, dan is de aanlegprijs bij ons naast de graszoden inclusief egaliseren, aanlegbemesting en transportkosten. Verder kunt u kiezen uit frezen, zodat de ondergrond goed los is voor het aanleggen van het gras. Tot slot kunt u optioneel de oude graszoden door ons laten verwijderen en laten afvoeren. Vanzelfsprekend leveren wij uw tuin netjes en aangeveegd op.

Hoe snel kan Lageman Graszoden mijn gazon aanleggen?

Doorgaans kan Lageman Graszoden uw gazon binnen 1 week aanleggen. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor een van de drie voorkeursdata. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op om samen een definitieve datum af te spreken.

Waarmee moet ik rekening houden als Lageman Graszoden mijn gazon aanlegt?

Als u graszoden door Lageman Graszoden laat aanleggen, gaan we ervanuit dat de ondergrond voor 70 procent vlak is. Verder dient de doorgang naar het perceel waar de graszoden moeten worden gelegd minimaal 110 cm breed te zijn.
Tot slot moet het perceel vrij van stenen zijn. Mocht dat niet zo zijn, wilt u dit a.u.b. aan ons doorgeven.

Meer dan 20 jaar ervaring

Lageman Graszoden heeft al meer dan 20 jaar ervaring met kweken, leveren en aanleggen van graszoden. Sinds een paar jaar verkopen we graszoden ook online. Meer dan 10.000 gazons in Nederland en België zijn aangelegd d.m.v. graszoden kopen via het internet.