Inschrijven Gazontips
U bent ingeschreven voor onze GazonTips!
"De enige nieuwsbrief waar ik écht wat aan heb!" Dit soort reacties krijgen we op onze maandelijkse gazontips.
U heeft geldig e-mail adres ingevoerd.
Gazon Shop
Pokon Graslarven Weg!
Pokon Graslarven Weg!
€ 6,50
Gratis Bezorgd
Vanaf € 50
  • 825 gr
  • Tegen insecten larven
  • Voorkomt ziektes
Productinformatie

Pokon Graslarven Weg!

Graslarven mijden behandelde gazons. Reeds in het gazon aanwezige insecten en larven zullen de wortels minder aantasten. De populatie zal hierdoor sterk afnemen. Zo zal de schade verminderen en bij herhaald gebruik zal de schade na verloop van tijd verdwijnen. Door de voeding krijgt het gazon meer weerstand tegen ziektes en plagen en wordt bij schade het herstel van de grasmat bespoedigd.

Er zijn verschillende soorten graslarven die schade kunnen aanrichten aan uw gazon. U merkt dat u last heeft van bodeminsecten door losliggende stukken gras, want vogels proberen de graslarven op te eten door in het gazon te woelen.

Als u dergelijke schade heeft waargenomen, is een eerste behandeling mogelijk. Graslarven Weg! heeft een indirect effect bij o.a. engerlingen, emelten, ritnaalden en andere onder het gras levende larven van insecten. Het is geen bestrijdingsmiddel, maar wordt opgenomen via de wortels van het gazon en versterkt het afweersysteem.

Gebruiksaanwijzing:

Strooi de korrels gelijkmatig over het gazon. Per behandeling strooit u 30-35 gram per vierkante meter. Na gebruik flink sproeien, of strooi de korrels als er binnen 24 uur regen wordt voorspeld. Het is belangrijk om de behandeling met tussenpozen van ca. 3 maanden te herhalen tot de overlast is verdwenen. Gebruik Graslarven Weg! niet bij een temperatuur boven de 25 graden, dan bestaat er kans op verbranding.

Samenstelling:

  • 7% Stikstof
  • 3% Fosfaat
  • 4% Kalium

Graslarven Weg! bezit een samengestelde organische meststof, NPK 7-3-4, en een natuurlijk kruidenextract.

Inhoud:

De verpakking van 825 gram is voldoende voor een gazon van 25 m².

Andere klanten bestelden ook mee: